Individualna svetovanja in partnerska terapija

Individualna svetovanja in partnerska terapija

Tesnoba, nespečnost, strah, občutek nemoči, napadi panike, depresivno razpoloženje, nezadovoljstvo s poklicnim življenjem so le nekateri znaki, da obstaja trpljenje
Naročite se online
O Centru

Vsaka oseba, par in družina je edinstvena!

Psihične težave ni vedno mogoče strogo uvrstiti v kategorije. Vsak posameznik je edinstveno bitje s svojimi lastnimi edinstvenimi težavami. Naši klienti so obravnavani v tem duhu!

Naše storitve

Vsi včasih potrebujemo pomoč in podporo v življenju - odločitev za obisk psihoterapije je znak, da posameznik skrbi zase. Psihoterapija je metoda zdravljenja, pa tudi pomoč zdravim in funkcionalnim posameznikom pri soočanju z določenimi življenjskimi izzivi. Skozi psihoterapijo boste bolje spoznali sebe, lažje razumeli stanja, v katerih se znajdete, in našli bolj zdrav način soočanja s težavami.

Naše storitve
Anksiozni motnje, panične motnje, različne fobije, motnje razpoloženja,...
Preberite več...
Pogosti problemi v partnerskih odnosih izvirajo iz nerazumevanja, nestrpnosti in napačne komunikacije...
Preberite več...
Težave odraščanja, ločitev staršev, agresija, nizka samozavest, težave s koncentracijo pri učenju,...
Preberite več...

Stopite v stik z nami

Razumemo koliko je vašim pacientom pomembna zasebnost, zato smo vam omogočili, da osebno kontaktirate psihiatra in/ali psihoterapevta, s katerim želite dogovoriti srečanje. Lahko nas kontaktirate prek mobilnega telefona, pošljete SMS ali pa nam pišete na e-poštni naslov.
Zahteva za povratni klic/SMS

Zahteva za povratni klic ali SMS, je varen način komunikacije, saj je vaša zasebnost in zaupnost zaščitena. Vaše kontaktne informacije se bodo uporabile samo za namen dogovarjanja sestanka ali pogovora in ne bodo deljene z drugimi brez vašega dovoljenja. Lahko postavite vprašanja, ki jih imate, ter se pogovorite o svojih potrebah in pričakovanjih.

Imate vprašanje?

Če želite, da vas kontaktiram prek elektronske pošte, vas prosim, da mi pošljete kratek opis vašega problema. V najkrajšem možnem času vas bom kontaktiral. Lahko me kontaktirate preko kontaktnega obrazca.

BLOG

Zadnje iz bloga

Komunikacija v partnerskem razmerju
Kakšna je komunikacija, ki lahko pripelje do rešitev težav in ohranja dober odnos med partnerji?
SAMOPOŠKODOVALNO VEDENJE PRI NAJSTNIKIH
Samopoškodovanje ima različne vzroke, katerih razumevanje je ključno za reševanje teh simptomov.
TESNOBA
Anksioznost ali tesnoba se lahko kažeta v telesnih, čustvenih, miselnih in vedenjskih simptomih, ki se lahko zelo razlikujejo od posameznika do posameznika.
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo tudi z našimi družbenimi mediji, oglaševalskimi in analitičnimi partnerji, ki jih lahko združijo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali pri vaši uporabi njihovih storitev.
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebin in oglasov.