Cenik

Cenik storitev

 

Psihološko svetovanje in psihoterapija
50 €
Srečanje traja 50 min
Partnerska terapija
80 €
Srečanje traja 75 min
Skupinska psihoterapija
30€ na udeleženca
Srečanje traja 90 min
Psihološko testiranje
po dogovoru
Srečanje traja od 60 do 120 minut
Online psihoterapija
50 €
Razgovor traja 50 minut
Enkratni telefonski posvet
brezplačno
Razgovor traja 15 minut

 

Ne poslujemo gotovinsko, samo preko nakazil. Posodobljeno: 1. 5. 2023

REZERVACIJA TERMINA

 

Prosimo vas, zaradi narave našega dela in urnika, da v primeru odpovedi ali premika termina to storite vsaj 24 ur pred dogovorjenim terminom, da lahko organiziramo druge seanse. Hvala vam za razumevanje.

Stopite v stik z nami

Razumemo koliko je vašim pacientom pomembna zasebnost, zato smo vam omogočili, da osebno kontaktirate psihiatra in/ali psihoterapevta, s katerim želite dogovoriti srečanje. Lahko nas kontaktirate prek mobilnega telefona, pošljete SMS ali pa nam pišete na e-poštni naslov.
Zahteva za povratni klic/SMS

Zahteva za povratni klic ali SMS, je varen način komunikacije, saj je vaša zasebnost in zaupnost zaščitena. Vaše kontaktne informacije se bodo uporabile samo za namen dogovarjanja sestanka ali pogovora in ne bodo deljene z drugimi brez vašega dovoljenja. Lahko postavite vprašanja, ki jih imate, ter se pogovorite o svojih potrebah in pričakovanjih.

Imate vprašanje?

Če želite, da vas kontaktiram prek elektronske pošte, vas prosim, da mi pošljete kratek opis vašega problema. V najkrajšem možnem času vas bom kontaktiral. Lahko me kontaktirate preko kontaktnega obrazca.

Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo tudi z našimi družbenimi mediji, oglaševalskimi in analitičnimi partnerji, ki jih lahko združijo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali pri vaši uporabi njihovih storitev.
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebin in oglasov.