Politika zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti

Ta Pravilnik o zasebnosti se uporablja samo za to spletno mesto in ne velja za spletne strani tretjih oseb, katerih drugačne prakse in politike glede zbiranja in uporabe podatkov lahko bistveno odstopajo od določil tega Pravilnika o zasebnosti. Dodatne informacije so navedene v nadaljevanju.

Z UPORABO SPLETNEGA MESTA ZAGOTAVLJATE IN JAMČITE, DA STE PREBRALI IN RAZUMETE TER SE STRINJATE S POGOJI, NAVEDENIMI V TEM PRAVILNIKU O ZASEBNOSTI. ČE PRAVILNIKA O ZASEBNOSTI NE RAZUMETE ALI SE Z NJIM NE STRINJATE, NEMUDOMA ZAPUSTITE TO SPLETNO MESTO.

Pri vsakem obisku spletne strani se uporabljajo določila takrat veljavne različice Pravilnika o zasebnosti. Skladno s tem morate ob vsaki uporabi spletnega mesta preveriti datum Pravilnika o zasebnosti (ki se pojavi na koncu) in pregledati vse morebitne spremembe, ki so v veljavi od vašega zadnjega obiska spletnega mesta. Za namene tega pravnega obvestila je spletna stran skup podstrani na naslovu pcmb.si.

Vsi podatki, informacije in vsebine na spletni strani so informativne narave. Vsi uporabniki uporabljate spletno stran na lastno odgovornost.

Na določenih mestih na spletni strani zbiramo nekatere vaše identifikacijske podatke. Uporabniki dajete te podatke prostovoljno.

Na strani Kontakt s pomočjo kontaktnega obrazca zbiram sledeče identifikacijske podatke: ime, priimek in e-naslov. Zagotavljamo, da bodo podatki uporabljeni izključno za svoje potrebe in potrebe našega komuniciranja ter ne bodo posredovani tretjim osebam. Po zaključeni komunikaciji na osnovi kontaktnega obrazca bodo vpisani podatki izbrisani.

Na ostalih straneh se zbira e-naslove uporabnikov, ki si želijo biti naročeni na e-novice. Zbrane podatki bodo uporabljeni izključno za lastne potrebe in potrebe obveščanja naročnikov o najnovejših novicah, aktivnostih in drugih dogodkih ter drugih zanimivih vsebinah. Če ne želite prejemati e-poštnih sporočil, lahko zavrnete to možnost, tako da sledite navodilom za odjavo, ki so navedena v vsakem e-poštnem sporočilu ali pošljete zahtevo na naslov info@pcmb.si

Vse objavljene vsebine so v lasti podjetja STROKOVNO SVETOVANJE, GABRIELA POLJAKOVIC S.P..

Podjetje STROKOVNO SVETOVANJE, GABRIELA POLJAKOVIC S.P.. tudi upravlja s spletno stranjo, izvaja in vzdržuje primerne varnostne postopke in prakse za zaščito pred nepooblaščenim dostopom, uporabo, spreminjanjem, uničenjem ali razkritjem vaših osebnih podatkov.

STROKOVNO SVETOVANJE, GABRIELA POLJAKOVIC S.P.. želi, da so vaši osebni podatki popolni in točni. Z uporabo spletnega mesta zagotavljate in jamčite, da so vsi podatki, ki ste jih navedli v obrazcu za registracijo ali na kak drug način v zvezi z uporabo spletnega mesta in storitev, popolni in točni, ter da jih boste po potrebi posodobili, tako da bodo vedno celoviti in točni.

Dovoljeno je nalaganje ter tiskanje vsebin in informacij z namenom ogledovanja in branja v nekomercialne namene. Brez predhodnega pisnega dovoljenja lastnika je prepovedano vsako prepisovanje, kopiranje, razmnoževanje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in vsebin s spletne strani v komercialne namene. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa na spletni strani za kakršnekoli drug namen, razen za izključno osebno, nekomercialno in domačo rabo.

Uporabnikom si prizadevamo zagotavljati nemoteno uporabo spletnega portala. Zaradi tehničnih razlogov (za potrebe vzdrževanja in/ali zamenjave opreme) si pridržujemo pravico do krajših prekinitev delovanja spletnega portala oziroma motenj dostopa, ne prevzemamo pa nikakršne odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo spletne strani.

STROKOVNO SVETOVANJE, GABRIELA POLJAKOVIC S.P.., niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala ali še sodeluje pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi spletne strani, ne morejo biti odgovorni in ne odgovarjajo za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletni strani ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

STROKOVNO SVETOVANJE, GABRIELA POLJAKOVIC S.P.. tudi ni odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletne strani, zaradi vašega obiska spletne strani ali kakršnekoli njene uporabe.

STROKOVNO SVETOVANJE, GABRIELA POLJAKOVIC S.P.. ni odgovorna za nikakršno morebitno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi nestrokovne uporabe informacij, uporabe nepopolnih informacij ali nezmožnosti uporabe informacij ter vsebin na spletni strani.

Čeprav bo večina sprememb verjetno majhnih, si STROKOVNO SVETOVANJE, GABRIELA POLJAKOVIC S.P.. pridržuje pravico, da kadar koli in brez predhodnega obvestila, dodaja, posodablja, spreminja ali prilagaja besedilo tega pravilnika o zasebnosti. Vse dopolnitve, posodobitve, spremembe ali prilagoditve bodo objavljene na spletnem mestu 30 dni pred začetkom njihove veljavnosti. Pri vsakem obisku spletne strani se uporabljajo določila takrat veljavne različice Pravilnika o zasebnosti. Skladno s tem morate ob vsaki uporabi spletnega mesta preveriti datum Pravilnika o zasebnosti (ki se pojavi na koncu) in pregledati vse morebitne spremembe, ki so v veljavi od vašega zadnjega obiska spletnega mesta.

V kolikor STROKOVNO SVETOVANJE, GABRIELA POLJAKOVIC S.P.. ne pridobi vašega izrecnega soglasja, bo spremenjen pravilnik o zasebnosti veljal samo za podatke, zbrane po začetku veljavnosti spremenjenega pravilnika o zasebnosti, in ne za informacije, ki so bile zbrane v skladu s predhodnim pravilnikom o zasebnosti.

Stopite v stik z nami

Razumemo koliko je vašim pacientom pomembna zasebnost, zato smo vam omogočili, da osebno kontaktirate psihiatra in/ali psihoterapevta, s katerim želite dogovoriti srečanje. Lahko nas kontaktirate prek mobilnega telefona, pošljete SMS ali pa nam pišete na e-poštni naslov.
Zahteva za povratni klic/SMS

Zahteva za povratni klic ali SMS, je varen način komunikacije, saj je vaša zasebnost in zaupnost zaščitena. Vaše kontaktne informacije se bodo uporabile samo za namen dogovarjanja sestanka ali pogovora in ne bodo deljene z drugimi brez vašega dovoljenja. Lahko postavite vprašanja, ki jih imate, ter se pogovorite o svojih potrebah in pričakovanjih.

Imate vprašanje?

Če želite, da vas kontaktiram prek elektronske pošte, vas prosim, da mi pošljete kratek opis vašega problema. V najkrajšem možnem času vas bom kontaktiral. Lahko me kontaktirate preko kontaktnega obrazca.

Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo tudi z našimi družbenimi mediji, oglaševalskimi in analitičnimi partnerji, ki jih lahko združijo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali pri vaši uporabi njihovih storitev.
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebin in oglasov.