INDIVIDUALNA PSIHOTERAPIJA

INDIVIDUALNA PSIHOTERAPIJA

Anksiozni motnje, panične motnje, različne fobije, motnje razpoloženja,...

Anksiozni motnje, panične motnje, različne fobije, motnje razpoloženja, obsesivno-kompulzivna motnja so le nekateri najpogostejši razlogi, zakaj človek čuti trpljenje in potrebu poiskati pomoč. Pogosto, če se težave ne rešijo, se problemi poglabljajo in prinašajo nove.

REZERVACIJA TERMINA

 

Povezane storitve

PARTNERSKA IN DRUŽINSKA TERAPIJA
Pogosti problemi v partnerskih odnosih izvirajo iz nerazumevanja, nestrpnosti in napačne komunikacije...
ONLINE PSIHOTERAPIJA
Možno je dogovoriti psihoterapijo preko klica....
PSIHOTERAPIJA OTROK IN MLADOSTNIKOV
Težave odraščanja, ločitev staršev, agresija, nizka samozavest, težave s koncentracijo pri učenju,...

Stopite v stik z nami

Razumemo koliko je vašim pacientom pomembna zasebnost, zato smo vam omogočili, da osebno kontaktirate psihiatra in/ali psihoterapevta, s katerim želite dogovoriti srečanje. Lahko nas kontaktirate prek mobilnega telefona, pošljete SMS ali pa nam pišete na e-poštni naslov.
Zahteva za povratni klic/SMS

Zahteva za povratni klic ali SMS, je varen način komunikacije, saj je vaša zasebnost in zaupnost zaščitena. Vaše kontaktne informacije se bodo uporabile samo za namen dogovarjanja sestanka ali pogovora in ne bodo deljene z drugimi brez vašega dovoljenja. Lahko postavite vprašanja, ki jih imate, ter se pogovorite o svojih potrebah in pričakovanjih.

Imate vprašanje?

Če želite, da vas kontaktiram prek elektronske pošte, vas prosim, da mi pošljete kratek opis vašega problema. V najkrajšem možnem času vas bom kontaktiral. Lahko me kontaktirate preko kontaktnega obrazca.

Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo tudi z našimi družbenimi mediji, oglaševalskimi in analitičnimi partnerji, ki jih lahko združijo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali pri vaši uporabi njihovih storitev.
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebin in oglasov.