Pogoji poslovanja

Podatki o podjetju:

GABRIELA POLJAKOVIC S.P., STROKOVNO SVETOVANJE

MELJSKA CESTA 83, 2000 MARIBOR

pcmb.si

info@ pcmb.si

Splošni pogoji poslovanja spletne strani pcmb.si

Ti splošni pogoji veljajo za vsakogar (v nadaljevanju: uporabnik), ki na spletni strani www.pcmb.si in vseh podstraneh te spletne strani, ter vseh ostalih spletnih orodji, s katerimi upravlja podjetje STROKOVNO SVETOVANJE, GABRIELA POLJAKOVIC S.P.,

(v nadaljnjem besedilu: ponudnik), po za to predvidenem postopku pridobi kakšno informacijo ali naroči katerega od produktov ali storitev.

Splošni pogoji veljajo ne glede na to ali gre za plačljivo ali za brezplačno pridobitev.

Pričakuje se, da je uporabnik oz. naročnik splošne pogoje poslovanja, ki so naštete v nadaljevanju, prebral, razumel in sprejel.

Splošni pogoji poslovanja določajo značilnosti uporabe teh spletnih mest in pogojev poslovanja. Definirajo pogoje in značilnosti naročniško pogodbenega razmerja med uporabnikom ter ponudnikom.

Ti splošni pogoji poslovanja veljajo za vse uporabnike teh spletnih mest, razen če s posebnim pisnim dogovorom ni izrecno dogovorjeno drugače.

Udeležence dogodkov in uporabnike teh spletnih mest, mlajše od 18 let, v poslovnem prometu zastopajo starši oziroma zakoniti zastopniki. Uporabniki, mlajši od 18 let, naj pred sporočanjem naslova za elektronsko pošto ali drugih osebnih podatkov vprašajo za dovoljenje svoje starše ali skrbnike, ki naj si preberejo te splošne pogoje.

Spletna stran www.pcmb.si je namenjena splošnemu informiranju, seznanjanju s storitvami ponudnika, njihovi prodaji in trženju izdelkov in storitev.

 

Stopite v stik z nami

Razumemo koliko je vašim pacientom pomembna zasebnost, zato smo vam omogočili, da osebno kontaktirate psihiatra in/ali psihoterapevta, s katerim želite dogovoriti srečanje. Lahko nas kontaktirate prek mobilnega telefona, pošljete SMS ali pa nam pišete na e-poštni naslov.
Zahteva za povratni klic/SMS

Zahteva za povratni klic ali SMS, je varen način komunikacije, saj je vaša zasebnost in zaupnost zaščitena. Vaše kontaktne informacije se bodo uporabile samo za namen dogovarjanja sestanka ali pogovora in ne bodo deljene z drugimi brez vašega dovoljenja. Lahko postavite vprašanja, ki jih imate, ter se pogovorite o svojih potrebah in pričakovanjih.

Imate vprašanje?

Če želite, da vas kontaktiram prek elektronske pošte, vas prosim, da mi pošljete kratek opis vašega problema. V najkrajšem možnem času vas bom kontaktiral. Lahko me kontaktirate preko kontaktnega obrazca.

Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo tudi z našimi družbenimi mediji, oglaševalskimi in analitičnimi partnerji, ki jih lahko združijo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali pri vaši uporabi njihovih storitev.
Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebin in oglasov.